Begynd din udlejning i dag!

    Tjen penge på din vogn, når den står stille.

    Fuldt forsikret igennem Tryg Forsikring.

    Du styrer pris, tilgængelighed og hvem der udlejes til.

    Gratis oprettelse og medlemsskab.

Vi arbejder sammen med

Forsikret med Tryg Forsikring Dansk Camping Union

Lad fodbold hyggen sprede sig!

Hos Out2Camp er vi rigtigt stolte af vores samarbejde med Vildbjerg Cup. Det giver tidligere udlejere muligheden for igen at tilbyde fodboldentusiaster en fantastisk oplevelse på Vildbjerg Cup campingpladsen.


Vi har oplevet en stor efterspørgelse på leje af campingvogne til Vildbjerg Cup, hvilket netop også ligger til grund for samarbejdet.

Lad fotboldhyggen sprede sig!
Udlej trygt din campingvogn eller autocamper - Du er fuldt forsikret.

Du kan sove trygt om natten

Det er utroligt vigtigt for os at du kan sove trygt om natten! Vi har derfor også et samarbejde med Tryg Forsikring, så du ikke skal være nervøs for eventuelle skader. Læs mere om hvad forsikringen dækker her.


Samtidigt sørger vi for at sikkerheden er i absolut top. Det betyder blandt andet at vi foretager identitetskontrol af alle lejere via NemId, så at du kan være sikker på hvem du udlejer til.

Hvordan virker Out2Camp?

Vi har igennem flere år finpudset vores platform så det kan håndtere alle de processer og elementer, der er vigtige ved udlejning af private køretøjer. Læs her hvordan Out2Camp fungerer.


Out2Camp vil i samarbejde med Dansk Camping Union give flere danskere mulighed for at afprøve campinglivet. Tag med på rejsen, så vi sammen kan gøre Danmark til verdens bedste campingland!

Hvordan virker Out2Camp?