Sikkerhed

SSL-certifikat

Som en særlig sikkerhed ved online-betalinger anvender vi et SSL-certifikat til at sikre, at dine kreditkortoplysninger bliver behandlet fortroligt og sikkert. SSL-certifikatet validerer identiteten af Out2Camp, og krypterer alle de oplysninger, du sender og modtager, præcis som du kender fra din netbank.

Din sikkerhed ved online betalinger

Alle betalinger håndteres af Acapture, der er et selskab i PayVision. Tildelt prisen som bedste ‘Indløser’ ved MPE Berlin 2016 og ‘Bedste indløser/processor’ ved 2015 Payments Awards.

Betal med kreditkort, og få ekstra sikkerhed

Mange kreditkort har en forsikringsordning. Spørg din bank for at få mere at vide.

Identitetskontrol

Alle vores lejere skal verificere sin identitet når de laver en booking forespørgsel. Verificeringen forgår enten gennem upload og kontrol af kørekort, nationale ID-kort og pas, eller gennem brug af elektronisk signatur (NemId/Bank ID) som du kender fra din netbank.

Forsikring af alle udlejninger

Alle private ejere skal opfylde vores krav til deres køretøj, så det er dækket af vores forsikringsløsning. Professionelle udlejere accepter, at de selv er ansvarlige for, at deres køretøj er forsikret.

Håndtering af personoplysninger

Dine oplysninger som navn, adresse, telefonnummer behandles fuldt fortroligt, og anvendes til at formidle kontakten mellem lejer og ejer.

Cookies

Vi anvender cookies for at identificere din computer sådan, at vi kan tilpasse din brugeroplevelse, for at spore det indhold du er interesseret i, og hvor du er i bookingforløbet.